NSCC presenterte VilMer Aktivitetsplan for helseministeren

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Innovasjon og teknologi står sentralt i å sikre at eldre kan bo hjemme lengre med riktige støttetjenester. VilMer bidrar til mer aktivitet og livsglede for boende i omsorgstjenesten gjennom de digitale aktivitetsplanene i VilMer Aktivitetsplan, som leverer tilpassede fysiske og digitale aktiviteter hver uke. Disse aktivitetene er skreddersydd til den enkeltes livshistorie, interesser og helsetilstand, noe som gir økt trivsel uten å legge ekstra press på omsorgspersonalet.

Eldreturné

Aldersvennlig boligbygging, velferdsteknologi og demens er noen av temaene når Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre er på eldreturné i Ulsteinvik, Ålesund, Førde, Bergen, Stavanger og Randaberg.

Sammen om å gjøre en forskjell

Besøket hos NSCC, som de delte om på LinkedIn, viste hvordan VilMer og innovative helseteknologier kan forbedre fremtidens omsorgstilbud og sikre bedre livskvalitet for eldre.

Takk til NSCC for å løfte frem løsninger som virkelig gjør en forskjell!

"Når offentlig sektor, privat næringsliv, forskning og teknologiutvikling jobber sammen, får vi virkelig til store ting", uttalte Jan Christian Vestre.