Ricardofoto er klar for å inspirere deg!

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Hvordan ta bedre bilder med mobilen?

VilMer arrangerer spennende kurs 19. april kl. 1800 ved Matfatet i Brumunddal. Denne kvelden kommer både Japan Foto og Ricardofoto og gir oss kunnskap og inspirasjon. Richard K. Johansen i Ricardofoto er klar for å gi sine beste tips slik at du kan ta enda bedre bilder med mobiltelefonen. «Det beste kameraet er det du har med deg», sier Richard. Den prisbelønte fotografen forteller om en fantastisk utvikling med de nye mobiltelefonene.

Som profesjonell fotograf har han bare godt å si om mulighetene mobiltelefonen gir. «Den bør brukes max», sier han.

Som profesjonell fotograf har han mye kostbart utstyr som gir svært god billedkvalitet. Men mobiltelefoner fungerer utmerket til privat bruk. Richard oppfordrer til å fotografere og ikke bare ta bilder.

- Stopp og se deg rundt. Lær deg å bruke det du har- og gjør det skikkelig!

På kurset vil han snakke om mange temaer. Hvor bra er et mobilkamera, og hvordan skape bevissthet rundt bruk? Han forteller deg hvordan god komposisjon gir høy kvalitet. Eksempelvis hvordan du benytter lys, og hvordan du plasserer menneskene i bildet. Han vektlegger enkle grep som gjør stor forskjell.

På kurset forteller Richard også om nyttige redigeringsverktøy. Han viser også til at det finnes store muligheter for å lage gode filmopptak med mobiltelefonen. Han viser eksempler, og lover at vi vil bli overrasket. Richard vil også ta med en del eksempler på bilder han har tatt med iPhone, og han vil vise hvor store bilder du kan printe med høy kvalitet. Richard avslører at selv han har bilder på veggen tatt med iPhone 5. På kurset 19. april har han også planer om å gjøre en livesession fotoshoot med mobiltelefon. Richard beskriver entusiastisk at han vil lage en lavterskelkveld med mål om vise muligheter og skape glede, bevisstgjøring og inspirasjon.