GDPR og sikkerhet

Ditt personvern - vår prioritet

Hos VilMer lagrer vi personopplysninger. Derfor legger vi stor vekt på at du skal føle deg trygg når det gjelder håndteringen av dine data.
Her vil vi kort beskrive vår tilnærming til sikkerhet og personvern.

Hvilken data lagrer vi egentlig?

I VilMer er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du bruker tjenestene våre. Vi er nøye med hva slags informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den.
1. Grunnleggende opplysninger:

Vi lagrer informasjon som ditt navn, hvordan vi kan kontakte deg, og viktig informasjon du gir oss slik at vi kan gi deg tjenester som passer akkurat for deg.

2. Hvordan du bruker tjenestene våre:

For å gjøre tjenestene bedre, ser vi på hvordan du bruker dem. For eksempel, hvilke deler av tjenesten du liker best og hvordan du bruker dem.

3. Teknisk info:

Vi samler også litt teknisk info, som hvilken type telefon eller datamaskin du bruker. Dette hjelper oss med å sikre at alt fungerer som det skal og at tjenestene våre er trygge.

4. Samarbeid med andre:

Noen ganger jobber vi med andre selskaper for å gi deg enda bedre tjenester. Da kan vi dele litt informasjon, men bare det som er helt nødvendig og alltid på en trygg måte.

Vi følger strenge regler for personvern, som GDPR, for å beskytte informasjonen din. Bare de som absolutt må ha tilgang til informasjonen for å gjøre jobben sin, får det. Vi tar ditt personvern på alvor og er alltid forsiktige med informasjonen din.

Hvor lagrer vi data?

Når det gjelder hvor vi oppbevarer informasjonen din, er vi like nøye som med hva vi lagrer. Vi sørger for at all informasjonen din er godt bevart og trygg.
I skyen:

Tenk på "skyen" som et veldig sikkert, digitalt skap hvor vi lagrer informasjonen. Det er ikke et faktisk sky, men et trygt sted på internett hvor dataene dine blir holdt. Dette gjør at vi kan holde tjenestene våre kjørende jevnt og sikkert.

Innenfor EU/EØS:

Vi lagrer all informasjon innenfor EU/EØS-området. Dette betyr at vi følger veldig strenge regler for personvern som er laget for å beskytte deg og informasjonen din.

Med gode vakter:

Vi bruker moderne og sterke sikkerhetstiltak for å passe på at ingen uvedkommende får tilgang til informasjonen din. Det er som å ha en god lås og et alarmsystem for dataene dine.

Vi tar ansvar for å holde informasjonen din sikker og tilgjengelig kun for de som trenger det for å gi deg de beste tjenestene. Vi sjekker stadig at alt er som det skal være, og vi er alltid oppdaterte på de beste måtene å holde dataene dine sikre på.

Hvem kan se denne dataen?

Det er viktig for oss at du vet hvem som har tilgang til informasjonen din. Vi deler ikke informasjonen din med noen som ikke trenger den.
Våre ansatte:

Noen av våre egne ansatte må kanskje se på informasjonen din for å hjelpe deg best mulig. For eksempel, hvis du trenger hjelp med noe, vil medarbeideren som hjelper deg kanskje måtte se informasjonen din. Men vi lærer alle våre ansatte om viktigheten av å holde dataene dine private.

Spesielt valgte partnere:

Noen ganger jobber vi med andre selskaper som hjelper oss med å forbedre tjenestene våre. Hvis de trenger å se på noen av dataene dine for å gjøre jobben sin, sørger vi for at de også følger strenge regler for personvern.

Med ditt samtykke:

Hvis det noen gang er behov for å dele informasjonen din med andre, for eksempel for nye tjenester, vil vi alltid spørre om din tillatelse først.

Sikkerhetskontroller:

Vi har strenge regler og systemer på plass for å sjekke hvem som ser på dataene dine. Det betyr at vi alltid vet hvem som har sett på informasjonen din og hvorfor.

Kort sagt, bare de som virkelig trenger å se informasjonen din for å gjøre jobben sin eller for å holde tjenestene våre trygge, har tilgang til den. Vi tar personvernet ditt svært alvorlig og sikrer at all tilgang til dataene dine er strengt kontrollert.