VilMer-teamet

Vi er et lag med dyktige folk med et stort engasjement for det vi driver med. Vi har kompetanse innen helse og omsorg, produktutvikling, velferdsteknologi og digital skalering.

Øystein Landgraff

oystein@vilmer.no
916 74 021
Daglig leder og gründer

Les mer

Øystein startet VilMer i 2017, og er daglig leder. Før VilMer jobbet han i mange år som strategirådgiver i PA Consulting Group i Norge. Han har også erfaring fra styrearbeid i en rekke selskap. Han har en MBA fra INSEAD, og er sivilingeniør i industriell økonomi ved NTNU.

Øystein Landgraff er opptatt av nærings- og samfunnsutvikling, og han er engasjert på mange fronter fra ski, løping og fotball - med eller uten barn - til DNT, friluftsliv og reiser.

Nina Jonsonhaugen

nina@vilmer.no
971 65 318
Rådgivning, salg

Les mer

Nina jobber med salg av VilMers løsninger til kommuner og institusjoner. Hun er også involvert i arbeid med produktutvikling med hovedfokus på kundeopplevelse. Nina har en bachelor i medieproduksjon, og hun har bred erfaring fra arbeid med foreningsliv og kultur.

Nina er interessert i hage, interiør og kultur. Hun engasjerer seg i ulike aktiviteter i nærmiljøet, og driver gjerne med fotografering og videoproduksjon som hobby.

Ola Them-Enger Anfinset

ola@vilmer.no
970 08 612
CFO & leder for VilMer Hverdagsvenn

Les mer

Ola startet i VilMer i 2022 som CFO med ansvar for strategi og økonomi & finans. Han har 7 års erfaring som strategikonsulent i PA Consulting Group, der han jobbet med bla. M&A innen helseteknologi. Før VilMer var Ola strategileder i Posten/Bring. Ola har en MSc fra Warwick Business School og en BSc fra University of St Andrews.

Anne Katrine Sveen Topp

anne.katrine@vilmer.no
945 06 100
Leder for kundepleie og drift

Les mer

Anne Katrine har ansvar for kundepleie og drift på tvers av kommuner, og hun samarbeider med både kommuneledelse og helsepersonell for å sikre høy kundetilfredshet. Hun er utdannet innen økonomi og markedsføring fra BI, og har også flere år som leder i detaljhandelen, blant annet XXL og Living.

Anne Katrine er glad i fjell og hytteliv, men tilbringer også store deler av sommerhalvåret i båt på Mjøsa. Hun er glad i musikk og nyter kulturelle gleder sammen med venner.

Margrethe Nordby

margrethe@vilmer.no
Rådgivning, kundepleie og drift

Les mer

Margrethe har ansvar for å følge opp VilMers løsninger i en rekke kommuner. Hun samarbeider med helsepersonell om å sikre aktiv bruk og høy kundetilfredshet. Hun jobber også med utvikling av løsninger for eldre hjemmeboende. Hun har tidligere hatt sentrale roller i Røde Kors på Innlandet, med ansvar for besøkstjenesten og kursing av frivillige. Margrethe har utdanning fra NMH/BI i informasjon og samfunnskontakt.

Margrethe nyter gjerne konserter og kulturtilbud med venner og familie rundt seg. Hun trives godt med ski på beina, på skogstur med hunden og hun tar gjerne en dukkert i Mjøsa selv når isen har lagt seg.

Kristin Sveen

kristin@vilmer.no
Rådgivning, kundepleie og drift

Les mer

Kristin jobber med rekruttering og oppfølging av frivillige i VilMer, i tett samarbeid med kunder/kommuner. Hun er utdannet hjelpepleier og har over 10 års erfaring fra eventbransjen.

Kristin bruker mye av fritiden sin ute i marka, i hagen eller sammen med familie og venner. Det blir ofte toppturer både sommer og vinter i Jotunheimen og Rondane, i tillegg til løpeturer i nærmiljøet.

Lone Koldby

lone@vilmer.no
Kundepleie og drift, og gründer av Aktivitetsdosetten

Les mer

Lone er daglig leder og produktansvarlig for Aktivitetsdosetten og Aktivoteket. Hun er utdannet fysioterapeut og har utviklet metoden Aktivitetsdosetten. Lone har 25 års erfaring innen sykehjem og eldreomsorg, og er en ivrig pådriver for å sikre alle en god alderdom.

Selina Sevland Andersen

Operations Manager for VilMer Hverdagsvenn

Les mer

Selina er Operations Manager for aktivitetstjenesten VilMer Hverdagsvenn. Hun jobber med utvikling av løsningen og automatisering av alle prosessene, og har ansvar for matching og oppfølging av hverdagsvenner. Hun har en bachelor i folkehelse og master i tverrfaglig helseforskning, og en bakgrunn fra blant annet Wolt og hjemmetjenesten.

Linn Gunhild Feyling

linn@vilmer.no
Leder for marked (CMO)

Les mer

Linn er leder for marked, og har ansvaret for VilMers nettsider og nettbutikk. I tillegg var hun med på å utvikle VilMer Hverdagsvenn. Hun er utdannet digital designer, og brenner for funksjonelt og brukervennlig design.

Linn er en kreativ sjel som alltid har mange prosjekter på gang samtidig - design, tradisjonell kunst og hagearbeid. Hun er også veldig aktiv, enten på treningssenteret eller i skog og mark.

Helene Marie S. Paalsrud

helene@vilmer.no
Digital markedsføring og aktivering

Les mer

Helene Marie jobber blant annet med annonsering, PR og e-postmarkedsføring. Hun jobber også med video- og innholdsproduksjon. Hun har en bachelor i journalistikk, og årsstudium i digital markedsføring.

Helene Marie liker godt å sparre både om kreative ideer og med boksesekken. Matlaging, brett- og TV-spill, en grønnere verden, kunst og sminke er blant interessene.

Caroline Rustadbakken Berntsen

caroline@vilmer.no
Digital markedsføring og aktivering

Les mer

Caroline er SoMe-ansvarlig i VilMer, og jobber i tillegg med innholdsproduksjon og grafisk design. Hun har bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og årsstudium i medievitenskap fra NTNU.

Caroline bruker mye av fritiden på fotballbana og treningssenteret. Hun brenner for fotografering, og hun synes det er spennende å reise til nye land og å utforske andre kulturer.

Emeric Salimon

emeric@vilmer.no
Automation Specialist

Les mer

Med et skarpt øye for detaljer og en lidenskap for innovasjon, bruker Emeric ny teknologi for å implementere løsninger som optimaliserer drift og forbedrer kundereisen for VilMer. Emeric er utdannet som grafisk- og UX-designer, men etter flere år hos Wolt og Hurtigruten, oppdaget han at automatisering av prosesser ved hjelp av nye teknologier, er det han virkelig brenner for.

Kirstin Aaland

kirstin@vilmer.no
Operations specialist

Les mer

Kirstin er operations specialist for VilMer Aktivitetsplan. Hun er utdannet innen økonomi og markedsføring fra BI, og har bred erfaring fra arbeid med markedsføring, digital annonsering, marketing automation og datavisualisering.

Jon Georg Berentsen

jon@vilmer.no
976 99 201
Leder teknologiutvikling (CTO)

Les mer

Jon Georg leder teknologiutviklingen i VilMer. Han har bakgrunn fra flere store plattformprosjekter i Finn.no og Schibsted. Han er utdannet innen IT- og systemutvikling fra Universitetet i Oslo.

Jon Georg er glad i å lese bøker, liker å tilegne seg ny kunnskap og finner et godt svar på det meste. Han er også aktiv fotballspiller i Old Boys.

Vegar Samestad Hansen

vegar@vilmer.no
980 51 718
Leder for produktutvikling (CPO)

Les mer

Vegar leder produktutviklingen i VilMer og er ansvarlig for Digitale opplevelser. Han er også medgründer i Televindu og Onboardr ApS. Han har svennebrev i fotograffaget og har tidligere jobbet som medieprodusent.

Jørn Christian Bergum

jorn@vilmer.no
Produktsjef VilMer Opplevelser

Les mer

Jørn er produktsjef for VilMer opplevelser. Han er utdannet radiograf og har en solid erfaring som fagkonsulent og produktsjef for oppstartselskapet IRX, i tillegg til flere år innen e-helse med fokus på sikker kommunikasjon og samhandling i helsevesenet. Jørn har et bankende hjerte for fjellet, aktiviteter og gode naturopplevelser. På fritiden bruker han tiden i Jotunheimen, gjerne dypt inne i en bresprekk på Eventyrisen eller på en av de majestetiske toppene rundt Galdhøpiggen.

Ingrid Kjøniksen

ingrid@vilmer.no
Produktutvikler

Les mer

Ingrid jobber med utviklingen av VilMer sine løsninger for livshistoriekartlegging og personsentrert omsorg. Hun er utdannet barnehagelærer og reiselivskoordinator.

Ingrid liker å reise både til varmere strøk og på fjellet. På fritiden finner man henne ofte ved kjøkkenbenken eller bak symaskinen, men også med løpeskoa på.

Thea Elise Andersen

thea@vilmer.no
Produktutvikler for VilMer Aktivitetsplan

Les mer

Thea er produktutvikler for VilMer Aktivitetsplan, og leder utviklingen i tett samarbeid med andre i VilMer, og med kunder og utviklere. I tillegg har hun overordnet ansvar for vilmer.no-plattformen. Thea har en bachelor i anvendt datateknologi og brenner for å lage IT-systemer som kan brukes av alle.

Thea reiser jevnlig for å oppleve og utforske andre kulturer og eksotiske reisemål. Ellers trives hun godt i skog og mark med sin firbeinte venn.

Teknologipartner Relevant Software

Siden 2019 har Relevant Software bistått VilMer med utvikling av VilMers plattform.
Pavlo Servatovych
Vadym Nemchenko

Har du lyst til å jobbe med oss?

VilMer er på utkikk etter flinke folk. Ta gjerne kontakt med Øystein Landgraff om du også motiveres av å løse viktige samfunnsutfordringer og å jobbe med fremoverlent innovasjon.

Send e-post til oystein@vilmer.no >