Se og Hør: Stort intervju med VilMer-ambassadør Dag Otto Lauritzen

Facebook-ikon
Del med venner og familie

Dag Otto Lauritzen har oppnådd stor suksess som idrettsutøver og programleder. Nå bruker han sin kjendisstatus til å gjøre en forskjell som ambassadør for VilMer, som jobber for å skape flere gode øyeblikk i hverdagen til eldre. Gjennom VilMer ønsker Lauritzen å bidra til at eldre får et bedre og mer aktivt tilbud.

Farens inspirasjon og livslange aktivitetsglede

Lauritzens far var en stor inspirasjon for ham når det kommer til fysisk aktivitet. Faren var en aktiv person hele livet, og Dag Otto minnes de lange sykkelturene de tok sammen som barn. Denne livsgleden for aktivitet har preget Lauritzens eget liv, og han har alltid vært opptatt av å holde seg i bevegelse, og ikke minst inspirere andre til å gjøre det samme.

I det åpenhjertige intervjuet med Se og Hør forteller Lauritzen om den smertefulle prosessen med å se faren gradvis forsvinne, og hvordan det siste møtet med faren, like før han gikk bort, preget ham. Lauritzen snakker også om at søsteren har blitt rammet med Alzheimer, og hvor vanskelig det er å være vitne til slike sykdommer.

— Demens er en skremmende og trist sykdom. Det er klart at jeg tenker på det, men jeg kan ikke gå rundt og bekymre meg. Jeg må leve mens jeg kan, understreker Lauritzen ovenfor ukebladet.

Dag Otto Lauritzen forteller åpenhjertig i stort intervju med Se og Hør.